De top 5 leukste usbsticks van 2021

Waar vroeger USB sticks werden gebruikt voor het downloaden van muziek en films zijn de USB sticks nog steeds een must have in het zakelijke leven. Bestanden gemakkelijk van de ene computer naar de andere computer verplaatsen. Of belangrijke documenten veilig offline bewaren. Niks voor niks worden er nog veel USB sticks weggegeven aan klantrelaties of personeelsleden. Je kunt USB sticks bedrukken met een eigen logo of tekst waardoor het ook uitermate geschikt is als promotiemateriaal.

 

#5 Twist USB Carcharger

Deze USB stick is een gangbaar model die door de goedkope vanaf prijs een goede keuze is voor relatiegeschenken en promotiemateriaal. Zo is er geld over om de USB te bedrukken met een logo of eigen tekst. Wil je USB sticks bedrukken? We raden het aan om bij Attentie.nl te doen vanwege de persoonlijke hulp. Met de jarenlange ervaring zorgen ze voor een professionele bedrukking.

 

#4 USB auto oplader lengte 1,5 meter

Met deze USB oplader kunnen niet alleen de bestuurder en bijrijder de mobiel opladen maar ook de mensen op de achterbank. Zorg dus dat de tablets en DVD spelers het altijd doen om kinderen zoet te houden. Met de lengte van deze USB kabel kan dat gemakkelijk.

 

#3 Micro USB ventilator

Hoe cool is dat, een micro usb ventilator! Wanneer je de micro USB in de poort stopt begint de waaier en kroeg je lekker een verfrissend windje. Wist je bijvoorbeeld dat veel mobieltje een micro usb ingang hebben voor opladers? Zo kun je ventilator aan de mobiel koppelen voor een lekker koel windje. Eén van de leukste telefoon accessoires op de markt.

 

#2 The Squad 5 in 1 oplaadkabel

Je herkent het vast wel. Je heb de verkeerde oplader meegenomen om je telefoon of andere toestellen op te laden. Met deze oplaadkabel heb je altijd de juiste USB ingangen bij de hand. Welke uitgangspoort of ingangspoort je moet hebben, met dit product heb je altijd de juiste type usb binnen handbereik.

 

#1 4 poorts USB hub

Een stapje verder dan het vorige product is de 4 poorts USB hub. Door de USB stick in een ingangspoort te steken krijg je de mogelijkheid om vervolgens voor USB sticks aan te sluiten. Ideaal om bijvoorbeeld vier mobieltjes op te laden. Want online blijven is anno 2021 van groot belang. Vandaar dat deze USB stick dé leukste van 2021 is.

24-02-2021 door