Promoot uw merk door bedrukte promotie artikelen

Bijna altijd is de grote van een bedrijf bepalend voor de advertentie mogelijkheden, kijk maar naar Coca-Cola en Pepsi. Echter zien we dat bedrukte promotie artikelen snel opkomen als een goedkopere manier van promotie. 

 
Door het weggeven van bedrukt promotie artikelen maakt u mensen niet alleen gelukkig, maar het is ook een effectief reclame middel. De artikelen kunnen gegeven worden aan klanten, potentiële klanten of uw medewerkers.
 
De promotie artikelen kunnen variëren, zo kan het een artikel zijn dat dagelijks gebruikt wordt zoals een pen, kladblok, potlood, kalenders, T-shirt of een USB stick. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat u logo en bedrijfsnaam op het artikel past. 
 
Als u met uw bedrijf promotie artikelen weg geeft, maakt u direct reclame voor uw bedrijf op het moment dat de artikelen gebruikt worden. Met een geschenk maakt u ook een goede indruk op de ontvanger waardoor u uw bedrijf nog meer promoot. Deze artikelen zijn in het algemeen veel goedkoper dan tijd op de radio of televisie. Een ander groot voordeel is dat uw advertentie ook echt bij de doelgroep terecht komt, omdat u de vaak direct artikelen aan hun geeft.
 
Een ontvanger van het artikel zal het artikel alleen gebruiken als het er goed uit ziet en handig is. Daarom moet er goed gekeken worden naar het type artikel dat weggeven zal worden. Een directeur van een grote keten zal niet snel een pen gebruiken die hij heeft gekregen van een organisatie, maar hij zal zeker een bedrukte golfbal marker gebruiken als hij een rondje golf loopt. Zo zal een medewerker die geen USB stick mee mag nemen naar zijn werk een gekregen USB stick voornamelijk thuis gebruiken. De reclame potentie van uw bedrukte USB stick zal hierdoor dus beperkt worden. Het soort artikel is dus belangrijk, bepaal wie uw doelgroep is en wat ze doen. kies vervolgens 1 of 2 producten uit die bij hun passen. 
 
Veel bedrijven geven alleen een geschenk aan hun werknemers als aandenken. Dit is iets dat moet veranderen, omdat een gemotiveerde werknemer een stuk mee voor uw bedrijf kan beteken dan een ongemotiveerde werknemer. Een klein geschenk om “dankjewel” te zeggen kan er voor zorgen dat uw medewerken extra motivatie krijgt. In de ideale omgeving wordt de medewerker minstens 1 keer per jaar bedankt voor zijn inzet door middel van een geschenk. Dit kan ook in de vorm van een speciale trofee met de namen erop of een persoonlijk koffiekopje. Dit kost niet veel en help met het opbouwen van goodwill.
 
Een bedrijf moet niet te ver gaan in het uitdelen van geschenken. Ze zijn bedoelt om eens in de zoveel tijd uit te delen. Enkele gelegenheden om een geschenk te geven zijn event, conferenties, festivals en feestdagen zoals kerst.  
 
Bedrukte promotiegeschenken zijn een sterk middel voor bedrijven die hun naamsbekendheid willen uitbreiden. Deze geschenken hebben de mogelijkheid om leads te veranderen in klanten en klanten te veranderen in terugkerende klanten. Het effect op uw bedrijf kan heel groot zijn, terwijl de kosten laag blijven. 
 
En groot assortiment geschenken die ook allemaal bedrukt kunnen worden vindt u op Zintuig.nl
 
Hier vindt u ongetwijfeld een geschenk dat past bij uw doelgroep. komt u er niet uit? dan helpen wij u graag verder!
15-2-17
 
15-02-2017 door