• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB sticks goedkoop bedrukken, direct uit China
USB sticks goedkoop bedrukken, direct uit China

Goedkope USB sticks bedrukken, direct uit China?

Hieronder vindt u een aanbod aan USB sticks afkomstig uit het verre oosten. Deze USB sticks worden sepciaal voor u geimporteerd en hebben daarom een langere levertijd. Deze USB sticks kunnen aan de hand van uw wensen bedrukt worden. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

USB’s uit het verre oosten

USB sticks worden vaak gebruikt. Op de werkvloer, in de klas, echt overal komen ze van pas. Op de USB’s kunnen veel bestanden geplaatst worden die vervolgens kunnen worden geopend op andere apparaten, zoals computers, geluidssystemen, etc. Onze sticks zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. De USB sticks uit het verre oosten hebben een langere levertijd, omdat ze uit het verre oosten komen. Hier ziet u alle populaire USB’s uit ons assortiment. Neem een kijkje en bestel eenvoudig via onze online bestelfunctie!

 

Verschillende modellen

Onze USB’s sticks zijn er in verschillende vormen en kleuren. Ook zijn er verschillende capaciteiten op het gebied van geheugen. Dit varieert van 1GB tot 16GB. De USB’s worden verpakt is een witte geschenkverpakking. Er geldt een minimale afname van 100 stuks.


Waarom uit het verre oosten?

Omdat de USB sticks uit de andere kant van de wereld moeten komen, dient er veel in één keer besteld te worden. Dit kán een nadeel zijn. Maar dit is wel een stuk voordeliger. Door vele aantallen te laten produceren worden de prijzen steeds lager, waardoor de prijzen erg  gunstig zijn. Als u veel USB sticks nodig heeft, is dit dus een juiste keuze. Als u niet zo veel stuks wil bestellen kunt u het best even kijken bij de USB’s op voorraad.

 

USB sticks bedrukken

Al onze producten kunnen worden bedrukt. Bedrukte USB sticks zijn namelijk goed voor uw bedrijf. Op korte termijn kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van USB sticks. Zij hanteren lasergravering, doming of digitaaldruk. De methode is afhankelijk van het product.
Met ons specialisme in het bedrukken van USB’s kunnen wij garanderen dat de opdruk met een goede kwaliteit bij u worden afgeleverd. Als u niet tevreden bent over het resultaat, proberen wij altijd te zoeken naar een passende oplossing.